null

HVEM ER VI

Det er et teamwork at lave indhold og komme med unikke ideer. Her er et billede af alle os, der til dagligt er med til at skabe de mange fortællinger, som vi producerer hvert år.

null

Direktør

Lars Seidelin

Lars har en uddannelse i massekommunikation fra RUC og Leicester i UK, og har været med fra opstarten af Koncern. Han startede eget firma i 1990 og slog pjalterne sammen med Koncern i 1995. Lars har lavet rigtig meget TV og solgt mange programmer og film.

lars@koncern.dk

20 44 04 01.

Udviklings- og Programchef

Stine van der Sterren Enevoldsen

Stine står i spidsen for udviklingen i huset og for, at vi flytter os visuelt og i vores fortællestil, så Koncern får historierne fortalt bedst muligt. Stine er uddannet journalist fra RUC med en fod inden for socialvidenskab.

stine@koncern.dk

null

Udviklingskoordinator og Produktionsleder

Tilde Langholz

Tilde er er den der holder styr på det ocean af ideer, der flyder i en konstant strøm fra udviklingsafdelingen. Tilde er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Medieproduktion og Ledelse.

tila@koncern.dk

null

Produktionschef

Sille Tikjøb

Sille styrer firmaets projektøkonomi og forhandler vores budgetter og kontrakter med vores kunder. Sille har lavet alt fra animationsfilm, live-udsendelser, dokumentarserier og reklamefilm og er uddannet fra Film & Medievidenskab på Københavns Universitet.

siti@koncern.dk

null