null

I KONCERN TV OG FILM

FORTÆLLER VI KOMPROMISLØST VIGTIGE, VEDRØRENDE HISTORIER MED ATTITUDE. I AL BESKEDENHED ER VORES MISSION, AT KONCERNS INDHOLD SKAL GØRE VERDEN TIL ET BEDRE STED AT LEVE. DER SKAL SIMPELTHEN VÆRE EN MENING MED GALSKABEN.

DET VI BRÆNDER FOR

PÅ DET NÆRE PLAN

Mener vi, at markante historier om os som mennesker er værdifulde. Historier om hvordan vi overlever med alle de udfordringer et moderne liv skaber for os.  

Flere og flere ting råber efter at blive problematiseret og redefineret. For udviklingen – både teknologisk, socialt og økonomisk – skaber muligheder, men er også med til at lægge et ekstra pres i vores hverdag og skabe dilemmaer i vores liv.

 

PÅ DEN STORE KLINGE

Mener vi, at vores miljø, kultur og samfundsmodel er under pres og skriger efter programmer, der skaber debat. Programmer om det delte Danmark, om vores syn på velfærdsstaten, om anderledes liv og anderledestænkende. Programmer om og med alt fra sindslidende, indvandrere og folk, der vælger at andet liv end normalen. Og programmer om løsninger frem for programmer, hvor udvejene er svære at få øje på.

Vi skal inspirere – ikke afskrække.

null

VORES ETIK

VI HAR RESPEKT FOR VORES MEDVIRKENDE

 Vi laver tv om mennesker og derfor varetager vi altid den tillid de viser os med stor respekt og professionalisme. De skal kunne genkende sig selv i den fortælling de indgår i og opleve at deres historie udkommer – ikke udstilles.  

VI SØGER SANDHEDEN

 Når vi laver programmer om sager, skal alle parter, som kunne have en mening af betydning for sagen, høres. Den korteste vej er ofte den hurtigste, men sjældent den rigtige, når man søger sandheden.

VI PASSER PÅ PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi deler ikke oplysninger fra vores medvirkende uden at de er blevet oplyst herom, eller på forhånd har godkendt det. Oplysninger fra medvirkende beskyttes forsvarligt og vi beskytter vores kilder, hvis det er nødvendigt.